Willem Gunneman

Theatermaker inhoudelijk en snel

theatermaker en dagvoorzitter met toegevoegde waarde
W!llem leidt spraakmakende debatten, discussies en gesprekken op uiterst alerte wijze. De juiste toon, een humoristische kwinkslag en aandacht voor de inhoud en de boodschap. W!llem’s journalistieke achtergrond komt hem daarbij uitstekend van pas. Puur verbaal maar vanzelfsprekend ook te combineren met een of meerdere muzikale optredens.W!llem is een gedreven en inspirerend theatermaker, discussieleider, motivator, dagvoorzitter(PLUS), (snel)dichter, gastheer entertainer.

Altijd inhoudelijk en anders dan anders
Met regelmaat verleent W!llem zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.
Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.
Zijn optredens zijn altijd uniek en altijd met wat u wenst te communiceren in het achterhoofd.
Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal, solo of in een interactief één-tweetje met pianovirtuoos Jan Vayne. Groots, klein en akoestisch.

Willem schrijft als freelance journalist voor onder meer de Persgroep en Bijzonder Zwolle. Vanuit de Zinvollezaak.nl denkt Willem actief mee met als creatieve en uitdagende sparring partner. Tevens schreef W!llem meerdere boeken waaronder ‘Eeuwlingen’. Daarnaast schrijft W!llem pakkende commercials en liedjes. Liedjes die met regelmaat de hitlijsten bestormen en luidkeels worden meegezongen in zowel het land als het theater.

Willem Gunneman nspirerend dagvoorzitter

Professional Credentials

Herman Finkers
Read More
“Wat Willem doet is razend knap. Daar doen wij cabaretiers een week over”