Jong, talentvol en dynamisch!

Jalou Langeree

Drievoudig wereldkampioen kitesurfen 
Ambitie, doorzettingsvermogen, vrouwenrechten

‘’Alles is mogelijk zo lang JIJ er maart in gelooft’’

Jalou is haar eigen bedrijf. Van het zelf organiseren van training in het buitenland tot het onderhandelen van contracten. Tot op de dag van vandaag werkt Jalou keihard om mee te blijven draaien met de top van de wereld. Daarnaast wil ze mensen inspireren en motiveren met haar aanstekelijke enthousiasme en energie. Jalou was de voorloopster op het gebied van gelijkheid tussen mannen en vrouwen in de topsport. Tot 5 jaar terug waren de verdiensten tussen mannen en vrouwen binnen het kitesurfen enorm. Ze vertelt tijdens haar presentatie over ambitie, discipline en doorzettingsvermogen! BOEK NU!

Roderick Pijls

Professioneel kitesurfer en avonturier
 Avontuur, inspiratie en projectmanager

‘’Nee bestaat niet, tenzij je het hebt geprobeerd’’

Hij werd bekend toen de landelijke media zijn plannen om te gaan kitesurfen op een giftig meer in Tanzania aan de grote klok gingen hangen. Hij werd bestempeld als roekeloos. Echter heeft Roderick dit gehele project als projectleider zelf georganiseerd en elk denkbaar doemscenario opgeschreven en voor al die risico’s minstens twee oplossingen bedacht.  Hij vertelt  over het managen van grote projecten, waarvan zijn reis naar Tanzania om te gaan surfen op een giftig meer er één van is. Over de risico’s die erbij komen kijken, de media-aandacht, de verschillende scenario’s in kaart brengen en natuurlijk het gehele avontuur mogelijk maken. Dit vertaalt hij naar de doelstelling van de bijeenkomst.  BOEK NU!

Kira Toussaint

Olympisch en 7v. gouden medaille winnares
Samenwerking, ambitie en inspiratie

‘’Clear mind, full hart, can’t lose!’’

Nederlands meervoudig recordhoudster op de rugslag en nummer één op de wereldranglijst 50 meter rugslag. Ze enthousiasmeert door haar openheid, plezier en passie.  Ondanks dat zwemmen een individuele sport is, vertelt Kira hoe belangrijk de samenwerking met andere zwemmers en haar coaches is om jezelf maximaal te ontwikkelen.Voordat Kira naar de USA vertrok werd ze al NL kampioen op de 200 meter rugslag en verbeterde ze het Nederlands record op de 100 meter rugslag.  Sinds ze terug is in NL verbreekt ze het ene na het andere Nederlands record op haar specialiteit: de rugslag. Prioriteiten stellen en keuzes maken horen daarbij. BOEK NU!

Enrico Lacruz

Olympisch bokser en  7v nationaal kampioen
Ambitie, respect en doorzettingsvermogen

‘’The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym and out there on te road, long before i dance under those lights’’

Lacruz plaatste zich voor de Olympische spelen van 2016 door in eind juni de laatste vier te bereiken op het kwalificatietoernooi in Bakoe. Enrico was 12 jaar toen hij op de nationale TV zei dat het Olympisch bokser wilde worden. 11 jaar later stond hij als eerste Nederlandse bokser op de Olympisch spelen in 20 jaar tijd! Enrico loopt over van ambitie, desondanks heeft Enrico alles wat hij uitsprak en ambieerde waargemaakt. Hierover spreekt Enrico dan ook gedurende zijn presentatie, ambitie is alles.  Zijn volgende doel? Naar de Olympische spelen in Tokio 2020 en de beste van de wereld worden! Enrico weet hoe hij de hoge verwachtingen waar kan maken, maar weet ook hoe hij moet omgaan met tegenslagen. BOEK NU!

Bram Verhofstad

TeamNL turner over progressie
Passie, plezier en progressie

‘’Passion is a gift, it’s up to you how you use it’’

Over hoe belangrijk passie en plezier is in alles wat je doet. Dit onderbouwt hij met het belang van progressie. Zoek jouw passie en maak hier progressie in. Passie, progressie en discipline. Dat zijn de drie sleutelwoorden in het leven van professioneel turner Bram Verhofstad (TeamNL). Als hij het niet voelt voor wat hij doet stopt hij er direct mee.  Niet alleen als turner maar ook voor zijn andere interesses als koffie, het maken van YouTube video's, muziek maken en presenteren. Bram is een entertainer in hart en nieren. I Bram weet hoe het is om te presteren en wat erbij komt kijken om te pieken op het juiste moment. Daarnaast realiseert hij zich hoe belangrijk het is om samen te werken om dergelijke ambities te verwezenlijken. Alleen door teamwork kun je als individu excelleren. BOEK NU!

Jesse Koopman

Internationaal waterpoloër
Samenwerken, aansturing, culturen

‘’Alone we can do so little, together we can do so much’’  

Jesse Koopman heeft van zijn hobby en passie zijn beroep kunnen maken. Het heeft hem veel ervaring gebracht over de verschillende culturen en landen. In ieder nieuw land en in ieder nieuw team moest Jesse zich weer opnieuw in het team werken. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, hij had te maken met een nieuwe cultuur, in een nieuw land met verschillende nationaliteiten in één team. Jesse is als sportspreker inzetbaar om uitgebreid te vertellen hoe belangrijk het is om een goed werkend team te vormen en hoe dit uitvoerbaar is. Een coach, trainer, manager of directeur heeft te maken met vele verschillende karakters en persoonlijke eigenschappen per individu. Jesse vertelt zijn ervaringen over hoe dit toepasbaar is om een sterk samenwerkend team te creëren.  Ondanks dat de sport weinig media-aandacht krijgt wordt de sport veel beoefend in Nederland. BOEK NU!

Imke van der Aar

TeamNL badmintonster
Raakvlakken topsport – bedrijfsleven

’Find your passion, make it work!’’

Imke van der Aar is een TeamNL badmintonster die de wereld rondreist voor wedstrijden en toernooien. Ondernemen zit in haar bloed waardoor ze makkelijk de raakvlakken topsport-ondernemen kan uitlichten.. Als geen ander kan Imke vertellen hoe het is om te moeten presteren onder druk en op het juiste moment. Ze traint twee keer per dag om topfit te zijn voor ieder toernooi en iedere wedstrijd. Imke inspireert als sportspreker en bouwt de brug tussen topsport en ondernemen. Imke komt uit een ondernemersfamilie waardoor ondernemen bij haar in het bloed zit. Ze legt uit hoe belangrijk de discipline, de wilskracht en het werken naar een doel is om jezelf te kunnen ontwikkelen. BOEK NU!

Ruby Huisman

Junior wereldkampioene BMX 
Topsport, omgaan met tegenslagen, ambitie

I never lose, Ieither win or learn ‘’

Ruby Huisman was vijf jaar oud toen ze voor het eerst op een BMX fiets zat, twaalf jaar later werd ze wereldkampioen BMX bij de junioren. Tegenwoordig behoort Ruby bij de Elite dames en hoort ze bij de internationale wereldtop.  Ze is de jongste vrouw bij de selectie en behoort nu al bij de top. Ruby groeit mee met de omstandigheden, het kan alleen maar beter worden. Met een gouden medaille op het WK junioren zijn de verwachtingen hoog, heel hoog! Nu reist Ruby de hele wereld over om deel te nemen aan verschillende wereldbekers en toernooien. Het is al een hele ervaring om tijdens de wereldbekers en toernooien tussen de beste rijdsters wereldwijd te staan, nu is het haar taak om daar binnen enkele jaren bij de top horen. BOEK NU!

Koen Smet

Hordeloper
Omgaan met tegenslagen, ambitie en passie

From obstacles to opportunities ‘’

Koen Smet is een Nederlands atleet die zich heeft toegelegd op het hordelopen.. Koen won in 2012 zijn eerste Nederlandse titel, uiteindelijk zijn daar nog dertien! bijgekomen. Koen heeft al sinds hij tien jaar oud was een briefje boven zijn bed hangen met zijn doel en grote droom: meedoen op het hoogste niveau: de Olympische Spelen! Het jaar 2016 is een zwarte bladzijde in het boek ''Koen Smet''. Koen raakte in een zware depressie, hij maakte geen progressie meer op de baan en haalde de limieten niet meer om mee te mogen doen aan de grote toernooien. Hij miste de EK in Amsterdam en zijn grote droom: de Olympische spelen van Rio. In 2018 maakt Koen duidelijk dat hij 100% terug was, hij stond in de halve finale van de WK, halve finale EK en behaalde nieuwe persoonlijke records en 2 nationale titels. Koen heeft geleerd om zijn sport anders te benaderen. Hij traint nu in Cardiff met zijn grote idool en voorbeeld Colin Jackson ter voorbereiding op aankomende toernooien en zijn grote droom: de Olympische Spelen! BOEK NU!

Stan Pijnenburg

Vrije slag zwemmer op de sprint
Plezier, doorzettingsvermogen en progressie

Steeds iets beter maar vooral iets harder‘’

Stan Pijnenburg is een nuchtere Brabantse vrije slag zwemmer op de sprint. zijn bijnaam ''king of the kring'' kreeg Stan omdat hij hard zwom bij kleine kringkampioenschappen. Stan zwemt hard naar de wereldtop! Hij begon met het club-zwemmen bij PSV toen hij 8 jaar oud was. Zelfs nu blijft hij zijn eigen tijden verbeteren en zit hij nog steeds in de stijgende lijn. Hij is ondertussen wel meervoudig Nederlands jeugdkampioen en tweevoudig Nederlands kampioen bij de senioren. Tevens won Stan zilver op de EK 4x100m vrije slag mixed en is hij vice-Wereldkampioen 4x50m vrije slag mixed. Stan weet hoe belangrijk het team om hem heen is, als individuele zwemmer hecht hij enorm veel waarde aan zijn team, waar hij iedere dag weer mee mag werken. Ook tijdens zijn vrije slag gemengd, waarbij hij met 3 andere zwemmers samen moet werken voor een medaille leert hij ook enorm veel. Stan is ondanks zijn leeftijd al een ervaren zwemmer en nog steeds in ontwikkeling! Stan kan alleen nog maar beter worden! Het grote doel voor Stan is nu de Olympische Spelen in Tokio van 2020, zowel individueel als op estafettes. BOEK NU!

Lara Baars

Kogelstoten, discuswerpen en het speerwerpen 
Kijken naar mogelijkheden, ambitie en passie

’Your desire to change must be greater than your desire to say the same.’’

Door de groeistoornis Achondroplasia is Lara Baars 1 meter en 24 centimeter. Haar lengte heeft haar niet tegen kunnen houden om haar dromen na te jagen. Ze won in 2016 een bronzen medaille op de Paralympische spelen en is 3-voudig Nederland recordhoudster. Lara ging eind 2013 naar de Paralympische talentendag op het Nationale Sportcentrum van Nederland, daar begon een nieuw avontuur voor Lara. Slechts twee jaar later won ze zilver op de WK in Doha. Nog één jaar later stond ze zelf op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro! Daar wist ze op het onderdeel kogelstoten de bronzen medaille mee naar huis te nemen. Lara heeft zich nooit laten afremmen door haar beperkingen, ze ziet het meer als mogelijkheden. Lara heeft het Nationale record op het kogelstoten, discuswerpen en het speerwerpen in haar klasse op haar naam gezet. Ze traint fulltime op het Nationale sportcentrum en is erop gebrand om op de Paralympische spelen van 2020 een medaille te winnen! BOEK NU!

Noël van ‘t End

Judo 
Tegenslagen, progressie, grenzen verleggen

''Hunting for GOLD’’

Noël zijn hele leven staan in het teken van Judo, als van kleins af aan. Toen hij naar de Olympische spelen in Rio kon kwam zijn droom uit. Deze droom duurde in totaal 30 seconden, na 30 seconden was Noël al uitgeschakeld en moest hij naar huis. Een jaar lang wilde hij de mat niet meer op, totdat hij een nieuwe coach kreeg. Noël is er op gebrand om de volgende Olympische spelen voor niets minder dan goud te gaan! Toen Noël 21 jaar oud was werd hij gevraagd om fulltime te gaan trainen in Haarlem bij de Nederlandse Judobond. Waardoor Noël zich verzekerde van een plek op de Olympische spelen in Rio de Janeiro in 2016. Uiteindelijk was de spelen van 2016 het grote dieptepunt in de carrière van Noël, hij verloor meteen zijn eerste wedstrijd en moest naar huis. Noël verhuisde meteen naar Parijs om zijn motivatie om de mat weer op te gaan terug te vinden. Na 1,5 jaar kwam Noël van ’t End weer terug naar Nederland, nu traint Noël onder leiding van een nieuwe trainer, op een nieuwe plek en het gaat beter dan ooit. Hij won in 2019 zijn allereerste Grand Slam en heeft nu nog maar één doel: GOUD op de Olympische spelen! BOEK NU!