Topsporters

samenwerking met Double m atletenmanagement

SOLAsprekers is een partnership aangegaan met Double M. Dit bureau verbindt bedrijven en topsporters door de krachten te bundelen en elkaar te versterken, door de kracht van sport.

 

‘’The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym and out there on te road, long before i dance under those lights’’

  ‘’Alone we can do so little, together we can do so much’’  

  ‘’Clear mind, full hart, can’t lose!’’

Roderink Pijls
Roderink Pijls

Enrico Lacruz

 •   “Ambitie, respect en doorzettingsvermogen”
 • Een Nederlandse bokser die uitkomt in de lichtgewicht klasse tot 64 kilo. Lacruz plaatste zich voor de Olympische Zomerspelen van 2016 door in eind juni de laatste vier te bereiken op het kwalificatietoernooi in Bakoe. Enrico was 12 jaar toen hij op de nationale TV zei dat het Olympisch bokser wilde worden. 11 jaar later stond hij als eerste Nederlandse bokser op de Olympisch spelen in 20 jaar tijd!
 • ‘’The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym and out there on te road, long before i dance under those lights’’   


Jesse Koopman

 •  “Samenwerken, aansturing, culturen”
 • Jesse was zestien jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om zijn droom na te jagen. Al na het behalen van zijn eerste zwemdiploma is Jesse begonnen met waterpolo. Vanaf dat moment ging het snel. Hij verliet Nederland om in het buitenland door te breken. Inmiddels heeft Jesse in zes verschillende landen bij zes verschillende clubs gespeeld.
 • Quote: ‘’Alone we can do so little, together we can do so muc
 •  

Kira Toussaint

 •  “Samenwerking, ambitie en inspiratie”

  Kira Toussaint is Nederlands meervoudig recordhoudster op de rugslag en nummer één op de wereldranglijst 50 meter rugslag. Kira Toussaint enthousiasmeert als sportspreker door haar openheid, plezier en passie tijdens het spreken over haar sport en de bijbehorende ervaringen met het omgaan met druk. Ondanks dat zwemmen een individuele sport is, vertelt Kira hoe belangrijk de samenwerking met andere zwemmers en haar coaches is om jezelf maximaal te ontwikkelen. 

  Quote: ‘’Clear mind, full hart, can’t lose!’’

Noël van 't End

 •  “Wereldkampioen Judo tot 90kg in Tokio 2019”

  Noël van ’t End was 6 jaar oud toen hij al wist wat hij later wilde worden. Zijn grote droom was professioneel judoka worden. . Hij won in 2019 zijn allereerste Grand Slam en werd in één klap nationaal bekend toen hij als eerste Nederlander in 10 jaar wereldkampioen judo werd! Nu heeft Noël van ’t End nog maar één doel: GOUD op de Olympische spelen!

Yara van Kerkhof

 • Nederlands eerste vrouwelijke Olympische medaillewinnares op de shorttrack
  Yara van Kerkhof is het levende bewijs dat tegenslagen je sterker maken. Met haar inspirerende verhaal motiveert ze het gehele publiek tot op het bot met emotionele- kippenvelmomenten. Yara neemt je mee in haar levensverhaal vanaf haar geboren hartafwijking, het verdacht worden van dopinggebruik tot het winnen van een Olympische medaille als allereerste Nederlands vrouw ooit op de shorttrack!

  Quote: ‘’Zonder dalen heb je immers geen pieken’’