Suze Maclaine Pont

Prestatie en actie

Ben je een ondernemer die moeite heeft met het creëren van financiële vrijheid……

Spreker Suze Maclaine Pont leert ons de 3 grootste fouten die ondernemers maken op het gebied van geld en hoe je je resultaat verdubbelt zonder compromis in tijd! Ze is als spreker actiegericht, zelfverzekerd en leergierig.

Zij geeft antwoord op de vraag hoe het komt dat sommige mensen hun hele leven met geld worstelen, terwijl anderen heel eenvoudig financiële vrijheid creëren. Wat is hiervan de reden? Het ligt misschien voor de hand om te denken dat het te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie, je werk, gewoontes, geluk, investeringen, etc.. In werkelijkheid ligt er maar een oorzaak aan ten grondslag: je onbewuste programmering rond geld.

 

Suze kan er alles over vertellen. Ze gaat dieper in op het feit dat in werkelijkheid het geld ook jóu runt, in plaats van dat jij je geld en je bedrijf runt. Een boeiende en interessante workshop, waarbij je ‘Geldblauwdruk’ een belangrijke rol speelt. Suze gaat uitleggen wat deze ‘Blauwdruk’ inhoudt én hoe je hem kunt veranderen. 

Spreker Suze Maclaine
Spreker Suze Maclaine