Suzan Kuijsten

Verfrissend en scherp

Stress-sociologe Suzan Kuijsten wordt gezien als een van de meest vernieuwende denkers op gebied van stressmanagement. Met haar verfrissende kijk op stress laat ze een ander geluid horen.

Suzan is columniste voor diverse media, veelgevraagd keynote speaker in het bedrijfsleven en gastdocent voor hogescholen en Universiteiten. Stress is haar passie. Ze raakt nooit uitgeleerd of uitverwonderd over de sublieme wijze waarop ons lichaam voor ons werkt.

Ze schreef de stressbestseller – Hollend voor je stress uit en de succesvolle opvolger: Gek op Stress, maar niet altijd. Suzan creëert spraakmakende events als het STRESSTIVAL, het NK Stress en de ‘Week vóór de stress’. En is regelmatig in de pers te vinden. In 2019 zat ze in het bestuur van de International Stress Management Association en momenteel is ze Managing Director bij Charlie Jones Corp. – een organisatie die zich inspant om een andere kijk op stress te introduceren.
We zijn allemaal gek op stress. We zijn er zelfs grootverbruiker van. Zonder dat we dat goed in de gaten hebben. Toch praten we er vaak negatief over en zijn er allerlei initiatieven om je er zo snel mogelijk van af te helpen. Onterecht! Zegt een van de bekendste stressexperts van Nederland, Suzan Kuijsten. Want het is niet de stress die ons in de problemen brengt maar wat anders. De focus ligt al jarenlang verkeerd.

Vol met herkenbare voorbeelden, anekdotes en humoristische filmpjes laat Suzan je zien hoe je niet alleen jezelf maar ook organisaties vitaler maakt. Ze geeft je een andere kijk op stress maar geeft je ook een aantal zeer handige tips mee om stress beter te managen. Aan het einde van de lezing loop je blij naar buiten en wil je nog maar één ding doen: beter worden in stress. Deze masterclass is er eentje die je niet mag missen.