Spreker

Mike Blom

Begrijpelijk en toegankelijk

'De Stem'

spreekstalmeester

Ervaring

Met een kennersoog de sport en het spel begrijpelijk maken en vertalen naar het publiek: ik geef het u te doen!

En dat is wat ik onder doe én dat is één van de dingen die mij anders maakt dan andere sprekers.

Ik beschik over een, zo te zeggen, donkerbruin stemgeluid. Niet voor niets is mijn bijnaam ‘Mike da mike.’

Door mijn manier van spreken word ik vaak gevraagd als spreker op evenementen, zoals polowedstrijden en watersportevenementen.

Als commentator, maar eigenlijk meer als spreekstalmeester: de ceremoniemeester die het publiek meeneemt in het evenement. Mijn stem is een heldere, duidelijke radiostem. Het mag duidelijk zijn dat mijn stem en zeer onderhoudende manier van spreken zich lenen voor veel toepassingen. Zo word ik bijvoorbeeld ook gevraagd als quizmaster en ben ik als voice-over te horen in diverse documentaires en commercials.

Mike Blom is zelfstandig ondernemer en heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Hij is geboren in Soerabaja, Indonesië en heeft over de hele wereld gezworven. Argentinië heeft bij hem de meeste indruk heeft achtergelaten. “Ik voel me nog steeds een Argentijn”, aldus de inwoner van Tiel.