Spreker

MArleen Bekker

grijnsgarantie

Interactief en dynamisch

Spreker Marleen Bekker

Congres cabaretier

Na een sterke inhoud is het voor een zaal vaak heerlijk om opgefrist te worden met humor. Marleen Bekker kan dat als geen ander.

Haar cabaretshows gaan over het gedoe wat we allemaal kennen: drukdrukdruk omdat we te veel moeten, constante druk om zichtbaar te zijn en hoe ver durf je daar in te gaan, hoe ga je om met de monsters in je hoofd die je ontmoedigen om dappere stappen te zetten in je werk?

Ze zorgt ervoor dat er een link is met het thema van uw congres, zodat de humor een bijdrage levert aan de inhoud van uw bijeenkomst.

Anderen zeggen over Marleen dat ze muzikaal, schaamteloos en herkenbaar is. De jury van het Amsterdams Kleinkunstfestival vergeleek haar met Brigitte Kaandorp.

Spreken over humor

Een congres is een Serieuze Zaak. Tenzij u er humor op los laat door spreker en cabaretier Marleen Bekker! Zij neemt met gemak en vaart een zaal mee in een sprankelende driedubbele kruising tussen een presentatie, show en workshop. Met lichtheid en helderheid leert ze het publiek om met relativering naar zichzelf én het onderwerp van het congres te kijken.

Vaste onderdelen zijn altijd een stukje cabaret, het mini-cabaretcollege en laagdrempelige oefeningen om zélf in een handomdraai humor te fabriceren. Inhoudelijk maakt ze altijd de link met het onderwerp van uw congres, zodat haar bijdrage een integraal onderdeel van uw bijeenkomst vormt.

Het resultaat? Een sterk gestegen humor-quotiënt van het publiek, een frisse kijk op het onderwerp van uw congres en door Marleens Grijns-garantie bent u verzekerd van een blije zaal met een lach van oor tot oor. Kortom: met Marleen loopt u geen enkel risico!

Achtergrond

Marleen rondde de opleiding arbeids- en organisatieagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen af, en wat later de opleiding tot theaterdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ. Daardoor schakelt ze met gemak van abstract naar concreet en creatief. Ze werkte jarenlang als trainingsacteur en trainer bij Boertien Vergouwen Overduin, voor vele klanten in retail, overheid, onderwijs en gezondheidszorg. Door die ervaring kan ze vlot intunen in op uw organisatie en uw event.

Maak kennis met Marleen

Video afspelen