Spreker

Joost Leenders

Confronterend en prestatief

Relaxed en sparringpartner

Spreker Joost Leenders

Ervaring

Joost is de koning van het logisch denken

Spreker Joost Leenders maakt naam als prestatiecoach van onder meer Memphis Depay, Danny van Poppel en Oussama Tannane. Alles draait om het maken van de juiste keuzes. Als talent kom je voor vele keuzes te staan. Hoe ga je daar mee om? Dit kan alleen als je jezelf leert te managen binnen alle situaties. Zelfkennis is het toverwoord!

Hij is sparringpartner voor topsporters, entertainers en managers binnen het bedrijfsleven. Door te mogen werken in omgevingen als PSV, FC Utrecht, The Voice of Holland e.a., waar de druk hoog is en prestaties worden gevraagd, weet Joost wat het vergt om de optimale prestatie uit jezelf en je team te halen.
Wat is precies de kern en hoe kom je tot de kern? Joost Leenders geeft nieuwe inzichten en gaat het gesprek met je aan over het maken van keuzes, jezelf tegenkomen, gewoon doorgaan en het kijken naar meerdere waarheden.

Persoonlijk

Joost is altijd relaxed. In elke situatie, op elk moment. Voor topsporters en topentertainers die voortdurend onder druk moeten presteren, is dat wel zo prettig. Als mede-eigenaar van de Talentenacademie weet Joost stress te managen. En belangrijker nog: Hij weet de focus op de prestatie te leggen. Daarom noemt Joost zich op de eerste plaats prestatiecoach. Hij kent de theorie, maar richt zich graag op de praktijk: snel tot de kern komen, zaken versimpelen èn confronteren. Want in de persoonlijke band met talenten is Joost keihard als het moet. Alles voor de prestatie! Al 14 jaar bouwt Joost mee aan het succes van de Talentenacademie. Dus hij weet wat de topsportwereld vraagt. Toch vindt hij nog tijd voor zijn vrouw en drie jonge kinderen.