Spreker

Ingrid Solleveld

Pragmatisch en duidelijk
Online en offline lezingen

Ingrid-Solleveld-nijenhof

Wie is Ingrid

Online en offline teamtrainingen en lezingen

Ingrid is een kei om complexe onderwerpen terug te brengen naar de eenvoudig zonder hierbij de inhoud te verliezen. Ze helpt mensen individueel en in teams. Door inzicht te geven hoe mensen leren, samenwerken en communiceren. Ze creëert ruimte tot reflectie waarna een ieder op eigen tempo de volgende stap maakt. 

De basis gaat altijd uit van de kracht van de persoon omdat ze geloof dat iedereen op een unieke manier over de middelen beschikt om een verandering in te zetten.

In 2008 heeft Ingrid SOLA opgericht. Ze helpt graag mensen een stap verder. Of dit nu in een proces is of bij persoonlijke ontwikkeling. 

Ingrid heeft zich de afgelopen jaren actief verdiept en bekwaamd in Neuro-Linguïstisch Programmeren. Naast de practitioner- en de masteropleiding heeft ze in 2020 de certificering behaald voor NLP certifiied international trainer by the ABNLP.

Complexe onderwerpen ontleden tot de basis. Iedereen heeft talenten en ik werk graag met mensen met andere talenten waardoor we elkaar aanvullen en helpen.

Iedereen heeft een talent

Keynote Ontsteek de vonk voor de teamspirit

Ontsteek de vonk in je team en maak een winning team

Stel je eens voor dat jouw team optimaal functioneert. Ook in deze tijd waarbij we elkaar mogelijk al maanden niet meer fysiek hebben ontmoet. Een tijd waarbij de gezellige gesprekken bij de koffieautomaat een herinnering zijn. Hoe fijn zou het zijn wanneer je directe collega’s in je team weer effectief samen werken aan een gedeeld doel. Zonder miscommunicatie en misinterpretatie.

Communiceren

Een team waarbij de talenten van elk individu in je team optimaal benut worden.Ideeën van alle teamleden worden gehoord. Communiceren makkelijker gaat en doelen worden bereikt.

In de sport noemen ze dit een winning team. In organisaties betekent het dat doelstellingen makkelijker gehaald worden en medewerkers lekkerder in hun vel zitten.

Tijd voor actie

Hoe gaat het met jouw team? Samen ontsteken we opnieuw de vonk voor de teamspirit om zo nog beter en nog meer met elkaar in contact te komen. Hierdoor worden doelen makkelijker behaald en voelen de mensen zich weer gewaardeerd. 

Tijdens deze online of offline workshop vertel Ingrid aan de hand van storytelling meer over hoe ons brein werkt, de valkuilen van interpretatie en wat de stappen zijn tot optimale communicatie. Uiteindelijk komen we tot het formuleren van de teamdoelen ofwel de routekaart voor jouw team.

Effectief samenwerken is belangrijk. Stel je eens voor hoe de resultaten zouden zijn met een winning team. Waarschijnlijk is er dan een fijne sfeer waardoor medewerkers zich prettiger gaan voelen en hierdoor ook beter presteren. Alles wordt makkelijker wanneer het team optimaal functioneert.

Na deze workshop begrijpt men elkaars denkwijze en leert men elkaar waarderen waardoor samenwerken nog makkelijker wordt.https://www.solasprekers.nl/spreker-ingrid-solleveld/