Spreker

Doekle Terpstra

besturen en verbinden

aanjager

Verbinder in hart & nieren

Ervaring

Doekle Terpstra is een verbinder in hart en nieren. Hij voelt zich het meest op zijn plaats in een omgeving waar ingewikkelde vraagstukken moeten worden opgelost. Dat is waar hij zich in diverse rollen mee bezig heeft gehouden: partijen samenbrengen, het aansturen van organisaties en het bewaken van de continuïteit.

Door zijn uitgebreide ervaring bij uiteenlopende organisaties kan hij een boeiende keynote verzorgen over samenwerken, afspraken maken en nakomen. Met alle maatschappelijke uitdagingen.

 

Referenties

De naam Doekle Terpstra in combinatie met vakbond CNV is een combinatie bij wie de meeste mensen een belletje gaat rinkelen. Ook al ligt deze tijd al weer jaren achter hem. In zijn carrière na het CNV heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld waaronder de Vereniging van Hogescholen en de KNSB. Bij Hogeschool InHolland is hij vier jaar als crisisbestuurder betrokken geweest. Voor het nationale kabinet is hij betrokken geweest bij het Techniekpact, het Zorgpact en de Transitiecommissie van het Sociaal Domein. Begin 2017 is hij gestart als voorzitter van branchevereniging UNETO/VNI. Doekle verzorgt diverse gastcollege’s op Nijenrode en de Governance University over goed en integer bestuur.