SOLA TEAM

Waarom kiest u voor SOLA?

SOLA organiseert sinds 2008 vele congressen. Wij begrijpen dat een spreker voor uw congres moet aansluiten bij uw wensen en doelgroep.  Wij luisteren naar u en denken mee. SOLA is de schakel tussen de juiste spreker of voorzitter en het succes van uw evenement. Dit doen wij op een doortastende, heldere en persoonlijke manier.

Ingrid Solleveld

Met internationale werkervaring en een brede knowhow ten aanzien van communicatie en presentatie maakt het SOLA Team o.l.v. Ingrid Solleveld uw bijeenkomst tot een succes. Inmiddels is SOLA uitgegroeid tot een full service partner die vorm en inhoud geeft aan congressen, bijeenkomsten, nationaal en internationaal. Hierbij staat maatwerk centraal en wordt de werkwijze gekenmerkt door persoonlijke aandacht en plezier in ons werk. En dat stralen wij met een glimlach uit.

Laura Hannema

Met enthousiasme en toewijding organiseert Laura congressen, events en seminars. Zij is servicegericht en zorgt voor overzicht. Zo bespreekt zij met aandacht de wensen en behoeften van klanten en coördineert de benodigde diensten voor een evenement. Draagt zorg voor o.a. de locatie, catering, technische ondersteuning, vervoer, parkeergelegenheid, aankleding en overnachtingsmogelijkheden. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, genodigden, sprekers en andere betrokkenen. Opzetten van gratis of betaalde deelnemersregistraties en ze is het aanspreekpunt voor de crew gedurende het evenement.

Barbara Kint

Barbara is een verbinder pur sang. Ze weet als geen ander de juiste link te leggen met mens en organisatie. Barbara is de spil in het web voor SOLA sprekers. De contacten met de sprekers en klanten pakt ze welvarend en effectief op.