Sandra bonestroo

Ontroerend en kwetsbaar

Persoonlijk leiderschap lukt niet zonder “pijnlijke levenslessen”

Sandra Bonestroo verrast met een lach en ontroert met een traan. Krijgt je ademloos stil, waait door je hoofd en stormt in je hart. Ze schudt je wakker. Je bent in verwarring want al je vastgeroeste denkpatronen zijn omver gegooid. Ze houdt ervan ondernemers, organisaties, medewerkers, iedereen, bewust te maken van hun eigen kwetsbaarheid en daardoor kracht. Sandra leert iedereen te luisteren naar hun gevoel. Hoe dat leidt tot intrinsieke betrokkenheid en persoonlijke dan wel zakelijke ontwikkeling én groei!

Toen Sandra’s moeder haar verwachtte, hield ze de zwangerschap voor iedereen verborgen. Na haar geboorte kreeg ze dan ook geen naam. Als jong meisje werd Sandra gepest met haar rode haar. Tijdens haar puberteit sprak zij thuis nagenoeg geen woord. Ze had geen naam en geen stem. Anno 2019 is Sandra motivational inspirator, CEO coach en international speaker. Haar boodschap bestaat uit haar persoonlijke levensverhaal, hoe deze transformatie tot stand kwam en hoe anderen daar profijt van kunnen hebben.

Sandra spreekt over worstelingen en valkuilen in haar leven. Deelt pijnlijke dan wel vrolijke levenslessen op het gebied van persoonlijke groei en ondernemerschap. Ze spaart zichzelf daarbij niet, is analytisch scherp en durft de diepte in te gaan. Openhartig laat ze zien hoe ze door regelmatig hard onderuit te gaan, nog altijd steeds beter tot zelfliefde en zelfbewustzijn komt.

Kracht

 • Het is Sandra’s kracht om mensen en organisaties te inspireren, te coachen en in beweging te zetten. Onderwerpen als: persoonlijk en zakelijk pijnlijke levenslessen, kwetsbaarheid, oordeelloosheid en empowerment, komen o.a. aan de orde. Wat is het belang van empathisch, zingevend en coachend leiderschap binnen organisaties en de rol daarin van jouw persoonlijk leiderschap.

  Als gepassioneerd spreker, opent ze deuren die voor velen gesloten zijn, (de deuren van je ziel). Ze leert je naar binnen kijken en denken vanuit je hart. Ze laat liefde meespreken in hoe je leeft en hoe je je gedraagt. Dit alles maakt je een mooier mens, en wie wil dat nou niet!!

  Sandra weet waar ze het over heeft, spreekt puur en oprecht zonder erom heen te draaien, vanuit haar hart. In een duidelijk verhaal vertelt ze wie ze is en waar ze voor staat. Met een enorm enthousiasme weet ze je te raken en aan te zetten tot nadenken.

  Sandra heeft een nieuwjaarsspeech gehouden bij onze Rabobank Noord Veluwe. Onze missie is het “samen groeien”. Ze heeft ons op een enthousiaste, overtuigende manier meegenomen in het bewust worden van een positive mindset. Het geluk en succes is het resultaat van de manier waarop je denkt! Sandra heeft iedereen geraakt, met haar verhaal en de mooie voorbeelden. We zijn allemaal aan het denken gezet en iedereen had ook de behoefte om na afloop persoonlijke dingen te delen. Er ontstond een sfeer van openheid, vertrouwen en betrokkenheid.

  My impression of Sandra is that she is a passionate speaker with a heart for people and their growth. she is doing great work!

  What a power Sandra showed on stage. With her authentic presence and the content of her message she touched my heart. Happy to have met you Sandra.