Richard Jansen

Illusionist

Deze spreker en illusionist heeft meer dan 15 jaar ervaring met het entertainen, verwonderen en inspireren van aanwezigen op de meeste uiteenlopende events. Als u hem inhuurt voor uw aankomende congres, seminar, event, bent u verzekerd van topkwaliteit.

Beïnvloeding

  • In het bedrijfsleven, maar ook bij de alledaagse dingen, wordt er veel gebruik gemaakt van beïnvloeding. Hoe je het ook bekijkt,…..beïnvloeding werkt in een groot deel van de gevallen. De reden hiervan is daarentegen vaak minder bekend en/of voelen mensen zich er minder vertrouwd mee. Hoe komt dit?

  • Richard vertelt zijn kijk op beïnvloeding. Als professioneel (mind)-illusionist, heeft hij veel ervaring met het beïnvloeden van zijn publiek. Tijdens deze lezing combineert Richard een stuk theorie met bijzondere mind-experimenten. Op die manier ziet iedereen precies waarom en wanneer beïnvloeding succesvol kan zijn. Tijdens het verhaal wordt ook duidelijk een link gelegd naar de dagelijkse praktijk tijdens het werk en/of in privé situaties.
Magic show (plenaire act)

  • Deze show kan ingezet worden als energizer tijdens congressen, seminars, bedrijfsevents,… en wordt ingezet tussen sprekers, als kick-off of als afsluiting van het programma. Het is ook mogelijk om deze act als volwaardig programma in te zetten, in (theater)zalen, tussen de gangen van een diner als dinnershow, als opening of afsluiting van een feestavond,… Alle aanwezigen zullen onder de indruk zijn van bijzondere illusies, mind- experimenten, hoge entertainmentwaarde en interactie met het publiek. Indien gewenst kunnen de acts aangepast worden aan een bepaald thema of specifieke boodschap.