Larisse Buijze

CULINAIR INSPIRATOR MET EEN MISSIE

Larisse is een echte verhalenverteller. Ze ontroert met haar ervaring over hoe groot verlies kan leiden tot iets moois. Heel persoonlijk over hoe klein groots inspireert. Onmisbaar voor ieder die zich geconfronteerd ziet met tegenslagen.
Haar doel? Luisteraars inspireren de stap te zetten van wens naar werkelijkheid. Zij stimuleert haar publiek om in elke beproeving een kans te zien en van concept tot realisatie het beste uit zichzelf te halen.
Larisse is een inspirerende spreker die op maat invulling geeft aan onderwerpen als ondernemerschap, kracht en inspiratie. Geen standaardverhaal maar een lezing of presentatie als recept, samengesteld met de door u aangereikte ingrediënten. Wat volgt is een verhaal met een lach en een traan, vol passie en doorzettingsvermogen.

Prettig gekruid

Larisse’s verhaal is een verhaal vol hoop en veerkracht en is altijd prettig gekruid. Een unieke invulling aan het thema met een culinaire knipoog.

U geniet van een smaakvolle presentatie waarin Larisse u meeneemt in de wereld van culinaire creativiteit en u aan de hand van kleine en grote wensen leert dat (vrijwel) niets onmogelijk is. Met culinaire creativiteit als invalshoek leert u het leven en ondernemen positief te benaderen en laat u zich niet meer uit het veld slaan door tegenslag.

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker met een uniek verhaal? Iemand die uw luisteraars boeit en een onvergetelijke indruk achterlaat? Een spreker die een bijzonder verhaal kan combineren met een culinaire beleving? Dan is Larisse wat u zoekt!

Ze creëert, adviseert en inspireert. Als culinair inspirator bedenkt zij concepten en werkt deze uit tot concrete projecten, trainingen, events of producten. Zij is bovendien bekroond productontwikkelaar. Larisse ontwikkelt receptuur op maat, binnen concepten, maar bijvoorbeeld ook voor culinaire reportages, events en het vermarkten van producten. Sinds 2012 traint zij chefs en food professionals op het gebied van allergeenbewust én #vrijvanveel cheffen, maar ook culinaire inspiratie met groenten. Zij is inzetbaar als inspiratie- en event-chef.