Juliette Grimbergen

DAGVOORZITTER EN PRESENTATOR, INTERACTIEF EN DYNAMISCH

Juliette Grimbergen is (online)dagvoorzitter en presentator. Doel voor Juliette is een sfeer te creëren waarin mensen zich op het podium, online én in de zaal op hun gemak voelen. Daarbij daagt ze hen uit zich te laten zien en horen en zo hun kennis en ervaring te delen. Dat betekent, naast een gedegen voorbereiding, goed luisteren en dan spontaan de vraag stellen die in haar opkomt. En regelmatig zijn dat vragen die ook oppoppen in de hoofden van het publiek.

Zet het publiek in het licht

Juliette Grimbergen dagvoorzitter en presentator werkt regelmatig met een interactiesysteem. Zij gebruikt zo’n slimme interactieve tool maximaal en die verandert jouw publiek van passieve toehoorder naar actieve co-creator. Met twee klikken ben je verbonden en het publiek ziet de input direct op het scherm.

Juliette vlogte een jaar lang voor LibelleTV, ze heeft haar eigen YouTube kanaal OtenticO en ook zakelijk zet ze haar vlogskills in. Ze kondigt events aan of ze maakt een korte vlog op locatie of in de studio. Wil je zakelijk leren vloggen, dan kun je bij Juliette een online vlogworkshop volgen. Ook geeft Juliette online sprekerstraining, waarbij je leert online je boodschap helder over te brengen én gebruik te maken van online interactie om je kijkers maximaal te betrekken.

Ervaring

Juliette was jarenlang eventmanager waarbij ze zowel zakelijke als publieksevenementen ontwikkelde en organiseerde. Ze geeft dus regelmatig advies over de samenstelling van een eventprogramma.

Ook online maakt ze maximaal gebruik van de interactiemogelijkheden zodat de kijkers continu betrokken blijven.

Ze is opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding en heeft als docent en reisleidster voor vele groepen gestaan. Haar interessegebieden zijn: Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport, Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Duurzaamheid, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit, Reizen.

Met Juliette bent u verzekerd van een dagvoorzitter die goed luistert en sprekers én het publiek in het licht zet. Zij presenteert en interviewt vanuit een goede voorbereiding, maar probeert vanuit haar intuïtie de bijeenkomst te leiden, zodat het altijd spontaan en natuurlijk is.

Haar interessegebieden zijn:
Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport, Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Duurzaamheid, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit, Reizen