Judith de bruijn

dagvoorzitter met sfeer, scherpte en orde, puzzelen, spelen en uitdagen

Judith leidt graag bijeenkomsten over complexe maatschappelijk relevante thema’s voor een hoogopgeleid publiek. Ze benadert die in eerste instantie procesmatig. Welk doel wil de opdrachtgever met de bijeenkomst bereiken?. Dragen alle onderdelen daar optimaal aan bij? En hoe kan zij als dagvoorzitter zorgen dat het doel bereikt wordt?

Voorbereiding

Voor Judith is dat gesprek de beste voorbereiding. Ze werkt graag zij aan zij met haar opdrachtgevers om de bijeenkomst te optimaliseren. In de uitvoering combineert ze scherpte met lichtheid. Ze kan uitstekend de interactie aangaan, zowel op het podium als in de zaal, improviseren waar het kan, ingrijpen waar het moet.

Judith de Bruijn is een allround dagvoorzitter met een enorme staat van dienst.
Ze is van oorsprong onderwijskundige. Vervolgens was ze 10 jaar televisiepresentatrice. Sinds 2000 werkt ze als zelfstandig dagvoorzitter, procesbegeleider en sprekerscoach.

Woorden die haar kenmerken zijn puzzelen, spelen en uitdagen.

Puzzelen over de kern van het vraagstuk, spelen met werkvormen en tijdens de bijeenkomst iedereen uitdagen om de grenzen op te zoeken. Zo wordt een bijeenkomst relevant, effectief en bovenal verrassend.

Dagvoorzitter Judith de Bruiijn
Dagvoorzitter Judith de Bruiijn