Boek spreker April Ranshuijsen“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg “

(H)erkennen, doorbreken en inspireren, dat zijn de kwaliteiten van April Ranshuijsen, ex-international rolstoelhockey en inspirator. Vanaf haar 17e beweegt April zich voort in een rolstoel en heeft ze geleerd om te gaan met tegenslag en veranderingen. Ze heeft “draken verslagen, beren getemd en bergen bedwongen” zoals ze het zelf verwoordt. Op bevlogen en authentieke wijze deelt April inzichten en ervaringen en neemt haar toehoorders mee op een inspirerende ontdekkingsreis. Zo helpt zij anderen om beperkende overtuigingen en patronen te doorbreken én om daarmee daadwerkelijk aan de slag te gaan. Je kúnt het beste uit jezelf halen en je kúnt succes en plezier hebben in alles wat je doet. Het kan, het kan echt, wanneer je je onbewuste gewoontes (h)erkent, kun je ze stap voor stap veranderen, aldus April.

Inzichten en ervaringen

“Kracht komt niet voort uit fysieke vermogens, maar uit een tembare wil”

Haar missie: Het innerlijk vuur in onszelf brandend houden en mensen inspireren het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Hoe staat het met jouw innerlijk vuur? De gewaarwordingen die dat innerlijke vuur kunnen aanwakkeren inspireren haar. Het gaat om de vonken die je diepste innerlijke verlangens en kracht raken. Met dat soort gesprekken wordt het innerlijke vuur van April (weer) opgestookt. Als spreker vertelt April een authentiek verhaal. Met haar persoonlijke verhaal en de keuzes die ze heeft gemaakt wat betreft het realiseren van haar dromen en het overwinnen van tegenslagen, weet ze mensen te raken. Haar verhaal vertelt ze op een inspirerende en heeft daardoor een stimulerende werking op haar toehoorders.

Kortom wat brengt een lezing van April jou?

Energie: want doen wat bij jou past levert positieve energie op en vermindert stress.
Succes: ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.
Geluk: Je talenten ontwikkelen en handelen naar de waarden die jij belangrijk vindt, levert je geluk op.
Gezondheid: Wees wie je bent. Wanneer je op mentaal, emotioneel en fysiek gebied goed voor jezelf zorgt, maakt dat je gezonder?
Zelfvertrouwen: Ja, het vergt moed om deze stappen aan te gaan. Ja, het is confronterend, pijnlijk maar het lucht op! Op deze manier ga je datgene loslaten wat je zo krampachtig vasthield. Als je deze stappen zet, groeit je zelfvertrouwen enorm!

Wil je het beste uit jezelf halen? Boek dan April voor je bijeenkomst!

April is Wereld- en Europees kampioen rolstoelhockey, afgestudeerd op spel en regie aan het Rotterdams Centrum voor Theater en gemeenteraadslid in Nijmegen.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”]