Harry Slagman

Inspirerend en confronterend met humor en emotie

In 2016 heeft Harry zijn baan als Commercieel Directeur bij een grote corporate organisatie opgezegd en is hij aan de slag gegaan met Business Storytelling.

Dat doe je niet zomaar. Toch?? Tja, daar is wel een “dingetje”aan vooraf gegaan.

In zijn presentaties vertelt hij je daar alles over. Gepassioneerd, levendig, met veel humor en emotie neemt hij je op een interactieve manier mee in zijn verhaal én in de zakelijke kracht van verhalen. Business Storytelling!

“Het lijkt soms wel alsof het alleen nog maar gaat over powerpoint, content, functionaliteit en specificaties. Gek word je ervan! Waar zijn de context, emotie, relatie en het persoonlijke gebleven? Is dat niet meer nodig?”

Echt wel!

Harry inspireert, confronteert en zet je aan het denken.

Accountmanagers én Directeuren nam hij op een boeiende manier mee in “De klant is mijn publiek.”  Met pakkende voorbeelden uit zijn leven en carrière én zijn goed opgebouwd inhoudelijk verhaal liet hij ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. We zijn wakker geschud en aangezet tot actie. Precies wat je met Storytelling voor elkaar wilt krijgen.
Zijn presentatie was voor mij een prachtig voorbeeld van “Practice what you preach”

Harry en zijn “verhalen” zijn een aanrader voor bedrijven die eens anders naar Sales en Leiderschap willen én durven kijken.

Daphine Jacobs – Commercieel Directeur NCOI Opleidingen.

Harry laat je ervaren dat juist dat laatste nodig is om je boodschap over te brengen, je product of dienst onder de aandacht te brengen of je team in beweging te krijgen.

Met koude feiten en specificaties kom je er niet, die worden binnen 10 minuten vergeten. Je zult ze moeten verstoppen in iets wat herkenbaar en begrijpelijk is voor de ander. In een verhaal, een eigen belevenis of ervaring.

Wat is Business Storytelling? 

Waarom werkt het? En vooral…. hoe kun je het gebruiken binnen jouw salesproces, binnen jouw organisatie en in jouw rol als manager. Hoe kan Business Storytelling je helpen het verschil te maken?

”Harry zet je aan het denken en confronteert. De voorbeelden en eigen ervaringen, die hij gebruikt, zijn vaak pijnlijk herkenbaar”

Harry is een menselijke, prikkelende en gepassioneerde professional met meer dan  20 jaar ervaring in Sales-, Account-, Lijn- en Directiefuncties. Jarenlang coachte hij vol overgave medewerkers, bediende hij klanten en begeleidde hij verandertrajecten. In mei komt zijn eerste boek uit met de titel “Me, myself and my story.”

Business Storytelling

Wil je overtuigen? Gebruik een verhaal, dat doe ik ook…!

Harry Slagman
Harry Slagman