Han Bijlholt

dagvoorzitter ad rem en innemend

Deze dagvoorzitter Han Bijlholt mag je wakker maken voor alles wat te maken heeft met duurzaamheid, energie, de energetische prestatie van gebouwen, alternatieve warmtebronnen en de doelstelling voor 2050 m.b.t. het gas die we allen kennen onder de kreet ‘van het gas af’. Daarnaast weet Han inmiddels veel van de pv systemen (Photo Voltaic zonnepanelen). Hij heeft veel bijeenkomsten mogen leiden de afgelopen jaren voor zowel de particulieren markt als ook voor corporaties.

Han is geen wetenschapper of techneut, hij is oprecht geïnteresseerd in deze onderwerpen en heeft hier veel over gelezen en tijd doorgebracht met de kennisdragers.

De kracht van Han is dat hij als geen ander in staat is om ingewikkelde onderwerpen klein, begrijpelijk en behapbaar te maken. Dit kan hij omdat hij taalvaardig is, snel parafraseert en zijn publiek mee neemt in het verhaal. Hij heeft het talent om prettig en effectief contact te leggen met een zaal.

Daarnaast is Han innemend, meevoelend, humorvol en bereidt zich voor elk event grondig voor. Hij houdt het doel van de bijeenkomst voor ogen en zoekt actief naar openingen in de gesprekken met de sprekers en de zaal. Zijn optreden geven publiek en opdrachtgevers een goed gevoel over het event.

Dagvoorzitter Han Bijlholt
Dagvoorzitter Han Bijlholt