Evelien Asberg

muzikaal en inspirerend speels en verfrissend

Haar performances zijn ontroerend én humoristisch. Evelien heeft weinig woorden nodig om uw congresbezoeker te raken en inspireren. Met publieksinteractie, acteerspel op maat en prachtige muziek zorgt ze voor een fris hoofd en nieuwe energie. Alle informatie van de dag kan bezinken zodat die veel beter blijft hangen. In nauwe samenspraak verwerkt ze uw congresthema in een precies passend optreden dat gegarandeerd indruk maakt op uw event. Bekijk maar eens de enthousiaste publieksreacties in haar korte trailer. Evelien tilt met haar performance uw congres naar een hoger level.

Ze geeft ook workshops tot 100 deelnemers die gericht zijn op de persoonlijke sfeer. Met haar speelse en verfrissende aanpak weet ze onverwachte uitspraken aan deelnemers te ontlokken. Door haar openheid kan het stilste jongetje van de klas zich plots ontpoppen als clown. Ze maakt écht contact met de deelnemers en de deelnemers maken daardoor écht contact met elkaar. Ook hier komt ze in zorgvuldige samenspraak met de organisatie tot het beste resultaat.

Met Evelien Asberg boekt u een zangeres en actrice van internationaal formaat. Meer dan 20 jaar staat ze op podia in binnen- en buitenland. Onlangs nog met Cesar Zuiderwijk in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen tot de hoofdrol in de Komische Oper in Berlijn tot Palau de la Musica in Barcelona. Of ze nu optreedt voor grote zalen voor de minister van buitenlandse zaken, de CEO van Unilever of in intieme setting voor 100 huisartsen, ze weet altijd de juiste toon te zetten.

Zangeres Evelien Asberg
Zangeres Evelien Asberg