Esther van der Voort

scherp en ijzersterk met gevoel voor sfeer

agvoorzitter scherp en ijzersterk met humor Esther van der Voort . Ze heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Sprekers voelen zich gesteund (en zo nodig afgeremd), de mensen in de zaal worden geactiveerd en betrokken en de organisatie kan op resultaten rekenen.

Moderator, Gespreksleider, Voorzitter
Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie op sociaal domein, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet, net zo min als ambtelijk jargon (waar ze ook feilloos doorheen kan prikken). Zij is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. Ze leerde dit op het podium van onder andere Comedy Café Amsterdam waar zij regelmatig optreedt als presentator en stand-up comedian.
Esther heeft grote inhoudelijke kennis en ervaring in het sociaal domein, maar maakt zich onderwerpen in andere domeinen snel en met enthousiasme eigen. Dus inmiddels zijn onderwerpen als big data, duurzaamheid, klimaat en financiën ook niet nieuw meer voor haar.

In de voorbereiding krijgt zij scherp wat het doel is van de dag en kijkt zij met de opdrachtgever wat er nodig is om dat doel te behalen. Minstens zo belangrijk vindt zij de sfeer die de opdrachtgever beoogt van belang. Voor haar is de dag geslaagd als het doel van de dag is bereikt, mensen met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan en er nieuwe contacten zijn gelegd.

Door haar achtergrond als comedian kan zij de dag heel scherp en met humor samenvatten en afronden in een mini-wrap-up.
Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die de aandacht van uw bezoekers weet vast te houden en net even anders is dan alle andere dan is Esther de juiste keuze.