entertainer

michel van zeist

magisch

vlijmscherp en vingervlug

Michel van Zeist Magisch entertainer Vingervlug en vlijmscherp

Ervaring

Met een goocheldoos en een moppentrommel brengt Michel actuele zaken ter sprake. Deze magisch entertainer verpakt uw boodschap in een magische conference. Zijn eigentijdse magic show staat garant voor talloze lachende en verbaasde gezichten. Uw zakelijk evenement wordt met de aanwezigheid van deze magiër een groot succes!

Michel werkte als goochelaar in Koninklijk Theater Carré en gaf acte de présence op toplocaties zoals het Kurhaus en Tuschinski. Hij verleende zijn medewerking aan campagnes van nationaal en internationaal opererende bedrijven. Voor een dochterbedrijf van Louis Vuitton verzorgde deze goochelaar op maat gemaakte theatershows in verschillende schouwburgen in Europa. Ook werkte hij mee aan een productie van het Amerikaanse televisiebedrijf HBO.

Magische momenten tijdens congressen
Michel wordt regelmatig gevraagd om een congres op luchtige, ludieke wijze af te sluiten. In zijn ongedwongen optreden verwerkt hij het thema van het symposium en blikt hij desgewenst terug op datgene wat er tijdens de conferentie is besproken. Uiteraard met een knipoog. Tijdens de slotact mogen enkele prominente personen assisteren. Door deze verrassende voorstelling gaan de congresbezoekers met een glimlach en een hoop stof tot nadenken naar huis.

 

Referenties

Betoverende productpresentaties
Een nieuw product op spectaculaire wijze lanceren? Michel draait er zijn hand niet voor om. Tijdens de bijeenkomst vertelt hij met behulp van goocheltrucs over het bedrijf, interviewt hij de directeur en op het moment suprême goochelt hij het product tevoorschijn. Deze exposure zorgt ervoor dat een groter publiek uw bedrijf en product leert kennen. Het optreden van deze magisch entertainer breekt het ijs tijdens uw productlancering en zal de genodigden in een positieve stemming brengen.

Theater aan tafel
Tijdens borrels en diners verzorgt Michel magie aan tafel. Als tafelgoochelaar, ook wel rondlopende goochelaar genoemd, mengt hij zich onder de aanwezigen en vertoont hij korte acts. Een geleende trouwring verdwijnt en komt op een onmogelijke plek weer tevoorschijn, een bankbiljet verandert al brandend in een bankbiljet van een andere waarde en een in gedachten genomen getal blijkt voorspeld te zijn. De aanwezigen zullen er nog lang over napraten.