Effectief online ontmoeten EO2

Levendiginteractief-oog voor detail-strak geregisseerd prifessioneel camerawerk sfeer gastvijheid persoonlijke aandacht en …..een glimlach​

Goed nieuws

De wereld, en daarmee ook de congres-, vergader- en trainingswereld, is veranderd.
Wat normaal was, bestaat even niet meer: handen schudden, in de rij staan voor een badge, netwerken, samen in een zaal zitten, …

Tegelijkertijd hebben veel organisaties nog steeds iets te vertellen.
Ze willen mensen verrassen, enthousiast maken, aan zich binden. Juist nu.
Het is belangrijk voor hen om zichtbaar te blijven en contact te houden.

Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe modus.

Hoe zit dat bij jou?

Zou jij binnenkort ook een evenement organiseren op een leuke locatie, met lekkere koffie en een gave spreker? Met als belangrijk onderdeel het samen netwerken tijdens de lunch of borrel?

Je wilt nu digitaal. Hoe doe je dat dan goed?
Zoomen? Een webinar? Wordt het leuk?
Blijven mensen geboeid? En hoelang kan zoiets duren?

Het is nieuw, het is spannend en het kan. Met de sprekers op locatie en de deelnemers online. Met de juiste expertise, apparatuur en locatie creëren we, samen met jou, een nieuwe belevenis.

We helpen je bij het helder maken van wat je met je meeting wil bereiken en bij wie. En wat je daar nu voor nodig hebt. Daarna start de organisatie. Jij ligt nergens meer wakker van. Onze locatie, techniek en expertise zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

We gaan voor 

levendig | interactief | oog voor detail | stabiele verbinding | strak geregisseerd | professioneel camerawerk |sfeer | gastvrijheid | persoonlijke aandacht | en een (glim)lach 😊

Ons aanbod 

Ons aanbod is praktisch en flexibel. Hieronder bieden wij je het fundament voor een succesvolle digitale bijeenkomst. Na een inhoudelijk gesprek vinden we samen precies jouw behoefte. Je ontvangt dan eventueel een aanvullend voorstel.

Voor een digitale bijeenkomst van 1,5 uur (live uitgezonden of vooraf opgenomen) zijn we een halve dag met elkaar op locatie aanwezig. Jij als opdrachtgever, enkele sprekers, en wij van EO2 – effectief online ontmoeten. Samen zorgen we voor een boeiende digitale bijeenkomst, waarbij we de volgende diensten aanbieden:

De locatie: Buitenhuis Buren
Een prettige locatie  voor jou en de sprekers, waar je je thuis voelt en in de watten wordt gelegd. We zorgen voor iedereen en hebben een heerlijke catering. Op deze locatie maken we samen een goede studio-omgeving. (met de juiste aanpassingen voor deze coronatijd) 

Het camerawerk en de streaming: SLR – theater- en presentatietechniek
We zorgen voor een stabiele netwerkbinding en mooie, professionele opnames. We werken standaard met twee camera’s, zodat je publiek geboeid blijft. Daarbij zorgen we uiteraard voor goed licht, zodat ook de sprekers er op hun best uitzien. Wil je filmpjes, powerpoints of extra geluid laten zien en horen? Wij geven het zo vorm, dat de kijker het allemaal goed kan zien en horen. Als je wil, nemen we de bijeenkomst voor je op.

De organisatie: SOLA• congressen
Met de regisseur maken we het geheel compleet. Zij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ze maakt een effectief draaiboek en bewaakt de tijd. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Ze stuurt alles op een prettige en humorvolle wijze op locatie aan. De deelnemers worden digitaal ontvangen en er vindt communicatie via de chat plaats.

Wie zijn wij?

SOLA• congressen • sprekers • academy
Een dynamisch en klantgericht bureau; de maverick in de kennissector. Een tikkeltje eigenwijs, onorthodox staan we voor goede kwaliteit en service. SOLA is een praktijkgerichte en een onafhankelijk meedenkende organisatie en maakt complexe onderwerpen eenvoudig.
 
SLR Theatertechniek 
Audiovisuele teamspelers met oog voor detail. Experts in het weergeven en opnemen van geluid en beeld, met de juiste (studio-)belichting.
 
Buitenhuis Buren 
Een sfeervolle, lichte, atelier-achtige plek midden in de bloeiende Betuwe, vlak bij de A2 en A15.  Hier hebben wij een studio voor je ingericht die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard met die goeie koffie ☕ en iets lekkers. 
 

Meer informatie 

We vertellen je graag meer! Neem contact op met Ingrid Solleveld (SOLA• congressen) 06 40 58 02 84 of met Annemarie van den Hoven (Buitenhuis Buren) 06 24 21 07 07. 
Of mail: ingrid@sola-bs.nl of annemarie@buitenhuisburen.nl.