duo fem&daan

allround professioneel kleinkunstduo

Het professionele kleinkunstduo Fem&Daan (Femke Mostert en Daniela Oonk) kent elkaar van de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Door hun veelzijdigheid – ze zingen, spelen, dansen, presenteren, entertainen, regisseren en schrijven- zijn zij de energieke rode draad door uw evenement. Een warm welkom, een intens interview, een mooie aankondiging, een losse presentatie, of ter afsluiting een herkenbaar tweestemmig lied (op maat geschreven), zij kunnen het allemaal.

Fem&Daan inspireren en motiveren elkaar al ruim twintig jaar. Zij vullen elkaar aan, zoals er bij elk bekend duo een aangever en een afmaker is. Ze kennen elkaar door en door en waarderen elkaars talenten. Samen zijn ze nou eenmaal spitsvondiger, sneller, leuker, gedurfder, energieker en ontroerender.

Fem&Daan hebben, naast hun theatercarrière, veel op congressen en evenementen gestaan. Vaak bestaat een event uit losse onderdelen, (denk aan entertainment, een dagvoorzitter, een workshopleider, een quizmaster, een muzikant), waarbij iedereen binnen zijn eigen vakgebied blijft. Zij zagen dat daardoor de verbinding vaak ontbreekt. Het mooie is dat, als zij meerdere onderdelen invullen (en dat kan omdat ze multi-inzetbaar zijn), ze vanaf het begin een band opbouwen met de deelnemers, de gasten, het publiek. Zo ontstaat er vertrouwen en is er meer ruimte voor humor, herkenning en ontroering. Op die manier kunnen zij de dingen naar hun hand zetten, (uiteraard in samenspraak met de opdrachtgever) om precies díe sfeer te creëren die bij het desbetreffende event past.

 

Het duo Fem&Daan inspireert mensen waardoor ze meer in contact komen met hun gevoel en creativiteit. Op die manier worden congressen en evenementen boeiender, kleurrijker, losser én interactiever en krijgt de inhoud meer kans om te beklijven. Zo gaat iedereen verrijkt en vol energie weer naar huis.

Dagvoorzitters Fem & Daan
Dagvoorzitters Fem & Daan