DAgvoozitter

Kjell Lutz

Analytisch en spelenderwijs

Dagvoorzitter Kjell Lutz

Informatief

 Spelenderwijs mensen iets betekenisvols laten ervaren

Als dagvoorzitter ben ik vol energie en enthousiasme. Met een gepaste dosis humor en de juiste interactie verbind ik de deelnemers aan het thema van de dag en de actuele onderwerpen. Ik ben dol op het leiden van verschillende werkvormen die bijdragen aan het leerproces van de deelnemers.  

Deelnemers hebben steeds meer behoefte aan een ander soort evenement, ze willen interactieve, betekenisvolle bijeenkomsten: een beleving. En daarom zou u een zaal actief moeten betrekken tijdens uw evenement, aanwezigen willen geen toeschouwers meer zijn maar deelnemers. Laat mensen dus vooral met elkaar aan de slag gaan. Door mensen zelf aan het werk te zetten leren ze meer, maken ze beter contact met de andere deelnemers en wordt uw bijeenkomst wel bijzonder.

 

Leerproces

oor het leereffect is het goed interactieve werkvormen toe te passen die aansluiten bij het doel van de spreker. Te vaak zie ik nog de klassieke vorm waarbij de spreker spreekt en de toeschouwers alleen maar luisteren. Denk juist eens aan: piramide discussies, quizzes, post-it sessies, buzzing, tafel gesprekken of zaal interviews om kennis te delen. Tijdens het voorbereiden van uw evenement denk ik graag mee over welke werkvorm past bij welk doel.

Ik ben inzetbaar als gespreksleider, moderator, presentator, interviewer en debatleider. Ik open de dag met de juiste toon, kondig de sprekers aan, houdt de interactie op gang en zorg voor een goed verloop van de dag. Juist de voorbereiding is hierbij belangrijk, hoe beter de opzet en de afspraken met de sprekers, hoe soepeler de dag zelf verloopt.

Neem contact met ons op!

  • #interviewer
  • #debatleider
  • #presentator
  • #moderator

Kjell in actie

Video afspelen