Arnoud Leerling

Origineel en deskundig

Als u graag ziet dat uw publiek actief meedoet aan uw event, vraag dan Arnoud Leerling als dagvoorzitter of spreker.

Dagvoorzitter

Arnoud maakt optimaal gebruik  van de  interactie met het publiek. Hij triggert de deelnemersn om met ideeën te komen. Dit alles gaat in goede samenspraak met de organisator van het event. Mede door een goede voorbereiding weet Arnoud wie er in de zaal zitten en weet hij mensen te betrekken bij de inhoud van het programma.

Spreker

Arnoud geeft lezingen over netwerken, waarin hij praktische tips geeft die je dagelijks kunt gebruiken. Zo is hij gecharmeerd van de manier waarop Chinezen elkaar begroeten bij een eerste kennismaking. Hoffelijk en respectvol. Belangstellend maar ook afwachtend. Hij legt ook uit hoe hij ‘koude’ en ‘warme’ acquisitie combineert.

Arnoud geeft ook lezingen over het toepassen van netwerkprincipes in organisaties. Terwijl we vandaag de dag veel praten over zelfsturende teams en enthousiast zijn over ‘agile’ werken, blijken veel organisaties nog klassiek georganiseerd. Wat Arnoud fascineert is de moeite die veel mensen hebben goede relaties te ontwikkelen met de omgeving van de organisatie. Het is opvallend dat veel CEO’s niet goed weten wat klanten vragen. Overheidsbestuurders blijken in de praktijk, ondanks alle mooie beloftes, teveel bezig te zijn in hun eigen wereld, waardoor ze het zicht op de maatschappij verliezen. Netwerkprincipes helpen om de balans weer te herstellen, waardoor organisaties gezond blijven. Hiervoor is het nodig dat ze voortdurend veranderen, in plaats van ingrijpende reorganisaties doorvoeren, die altijd schade berokkenen aan mens

Dagvoorzitter Arnoud Leerling

Professional Credentials

Review
Read More
Hans Leeflang, voormalig directeur Kennis, Innovatie en Strategie, ministerie Infrastructuur en Milieu: “Arnoud noemt zich niet alleen netwerker, hij doet het met vakmanschap! Bruggen bouwen zit in zijn vezels. Mijn voormalige collega's van de directie Kennis, Innovatie en Strategie van I en M zeiden met mij van hem, dat hij ‘aanstekelijk enthousiast is’. ‘Een man van zijn woord’. ‘Een fijn gespreksleider’. En bovenal iemand, die bereid is zijn tijd en netwerk in te zetten voor anderen. Voor de goede zaak.”