Spreker Hans Nordiek

Met zijn achtergrond als luchtvaart-ingenieur schroomt hij geen enkele vraag over vliegtuigen en gaat hij graag in op onbelichte, onbekende en onvermoede aspecten van die luchtvaart; vaak met raakvlakken in het zakenleven of met ervaringen in ieders leven.

Als performer treedt hij wereldwijd op voor kinderen, in ziekenhuizen of op straat, in de bloedhitte of geschaard rondom een potkacheltje. Deze ervaringen deelt hij, waar het past, met uw publiek, op uw evenement.

Ooit begonnen als vliegende verhalenverteller met zijn eigen 1943 Boeing tweedekker, voorziet Hans in een wonderlijke mix aan belevingen in zijn presentaties. Met de menselijke maat als de hoofdtoon verbaast hij elk publiek; zakelijk zowel als leisure. Profpianist Jeroen Sweers ondersteunt hem op een unieke manier door, letterlijk, de juiste toon op het juiste moment aan te slaan, waardoor het verhaal een dimensie erbij krijgt.