Dagvoorzitter Juliette Grimbergen

Zet het publiek in het licht

Juliette Grimbergen is dagvoorzitter en presentator. Doel voor Juliette is een sfeer te creëren waarin mensen zich op het podium én in de zaal op hun gemak voelen. Daarbij daagt ze hen uit zich te laten zien en horen en zo hun kennis en ervaring te delen. Dat betekent, naast een gedegen voorbereiding, goed luisteren en dan spontaan de vraag stellen die in haar opkomt. En regelmatig zijn dat vragen die ook oppoppen in de hoofden van het publiek.

Juliette Grimbergen dagvoorzitter en presentator werkt regelmatig met een interactiesysteem. Zij gebruikt zo’n slimme interactieve tool maximaal en die verandert jouw publiek van passieve toehoorder naar actieve co-creator. Met twee klikken ben je verbonden en het publiek ziet de input direct op het scherm.

Op het Youtube kanaal van PienTV is Juliette gastinterviewer met interviews over persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Daarnaast vloggen Pien&Juul samen voor het online platform LibelleTV.

Juliette was jarenlang eventmanager waarbij ze zowel zakelijke als publieksevenementen ontwikkelde en organiseerde. Ze geeft dus regelmatig advies over de samenstelling van een eventprogramma.

Ze is opgeleid tot docent lichamelijke opvoeding en heeft als docent en reisleidster voor vele groepen gestaan. Haar interessegebieden zijn: Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport, Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Duurzaamheid, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit, Reizen

Met Juliette bent u verzekerd van een dagvoorzitter die goed luistert en sprekers én het publiek in het licht zet. Zij presenteert en interviewt vanuit een goede voorbereiding, maar probeert vanuit haar intuïtie de bijeenkomst te leiden, zodat het altijd spontaan en natuurlijk is.

Maak kennis met Juliette.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]

Haar interessegebieden zijn:
Zorg&Welzijn, Gezondheid, Voeding, Bewegen/Sport, Onderwijs, Persoonlijke ontwikkeling, Duurzaamheid, Overheden, Ondernemen, ZZP, Diversiteit, Reizen

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]