Persoonlijk leiderschap lukt niet zonder “pijnlijke levenslessen”

Sandra Bonestroo verrast met een lach en ontroert met een traan. Krijgt je ademloos stil, waait door je hoofd en stormt in je hart. Ze schudt je wakker. Je bent in verwarring want al je vastgeroeste denkpatronen zijn omver gegooid. Ze houdt ervan ondernemers, organisaties, medewerkers, iedereen, bewust te maken van hun eigen kwetsbaarheid en daardoor kracht. Sandra leert iedereen te luisteren naar hun gevoel. Hoe dat leidt tot intrinsieke betrokkenheid en persoonlijke dan wel zakelijke ontwikkeling én groei!

Toen Sandra’s moeder haar verwachtte, hield ze de zwangerschap voor iedereen verborgen. Na haar geboorte kreeg ze dan ook geen naam. Als jong meisje werd Sandra gepest met haar rode haar. Tijdens haar puberteit sprak zij thuis nagenoeg geen woord. Ze had geen naam en geen stem. Anno 2019 is Sandra motivational inspirator, CEO coach en international speaker. Haar boodschap bestaat uit haar persoonlijke levensverhaal, hoe deze transformatie tot stand kwam en hoe anderen daar profijt van kunnen hebben.

Sandra spreekt over worstelingen en valkuilen in haar leven. Deelt pijnlijke dan wel vrolijke levenslessen op het gebied van persoonlijke groei en ondernemerschap. Ze spaart zichzelf daarbij niet, is analytisch scherp en durft de diepte in te gaan. Openhartig laat ze zien hoe ze door regelmatig hard onderuit te gaan, nog altijd steeds beter tot zelfliefde en zelfbewustzijn komt.

Het is Sandra’s kracht om mensen en organisaties te inspireren, te coachen en in beweging te zetten. Onderwerpen als: persoonlijk en zakelijk pijnlijke levenslessen, kwetsbaarheid, oordeelloosheid en empowerment, komen o.a. aan de orde. Wat is het belang van empathisch, zingevend en coachend leiderschap binnen organisaties en de rol daarin van jouw persoonlijk leiderschap.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Cta_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]