Interactie

''Unieke combinatie van lichtheid en diepgang'' 

Willem van Boekel maakt van je bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met Willem als spreker ben je verzekerd van veel plezier, én dat de boodschap met een lach wordt omarmd. Met veel interactie creëert hij een losse sfeer van vriendschappelijkheid en vertrouwen. Hierdoor ontstaat er bereidheid om open te staan voor ontwikkeling. Of het nou gaat om samenwerking, communicatie, leiderschap of verandering; Willem zorgt met humor voor een energieke boost in de goede richting. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij verbinding en hilariteit in het gezelschap. Hij stond al ruim 1100 keer voor zakelijke groepen, o.a. als spreker voor Ja-maar en Omdenken. Zijn brede ervaring maakt dat hij de taal spreekt van elk niveau.

Verbinding, transparantie en vertrouwen zijn essentieel als het gaat om optimale samenwerking. In de wereld om ons heen worden relaties steeds persoonlijker. De kracht van kwetsbaarheid zorgt voor ideeën en vernieuwing. Wanneer je als organisatie vooruit wil is het belangrijk om je medewerkers te stimuleren hun onderlinge relaties te verdiepen.

“Het is mijn missie mensen te inspireren om te kiezen voor een open en vrije vorm van communicatie, zodat ze maximaal kunnen gaan presteren. Het is daarbij noodzakelijk om het denken te vernieuwen en het gedrag te veranderen.”

Neem contact met ons op!