Femke Mostert heeft ruim twintig jaar geleden de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam afgerond en heeft daarna jarenlang op diverse podia gestaan als presentatrice, actrice en zangeres. Naast haar theateropleiding heeft ze een intensieve cursus tot ‘dagvoorzitter’ gevolgd (een vak apart, zoals ze zelf zegt) en daar voelde ze zich meteen als een vis in het water.
Als (muzikale) dagvoorzitter is ze zeer empatisch, sprankelend, verbindend en scherp. Door haar luchtige, humoristische en directe toon, weet ze op bijzondere wijze snel door te dringen tot de kern. Door haar zeer persoonlijke interactie met de zaal, voelt iedereen zich betrokken bij het evenement , en creëert ze een open sfeer. Femke moedigt aan en daagt iedereen uit om met vragen of opmerkingen te komen. Op die manier brengt ze de dialoog op gang. lees meer